Det er vigit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Larsen

Er din vandinstallationsattest gyldig?

Kravene til vandinstallationerne er mindst lige så vigtige, som kravene er til elinstallationerne i vores bygninger. Det gælder for det første vores drikkevand og økonomi, men f.eks. utætheder på et vandrør, kan forårsage omfattende vandskader.

I øjeblikket oplever vi alle, at der er stor fokus på sundhed. Som lokal virksomhed har vi derfor besluttet os for at tilbyde eftersyn af større bygningers vandinstallationer. Vi samarbejder med en række lokale vandforsyninger og tilbyder løsninger inden for sikring af bygningers kritiske vandinstallationer mod tilbagestrømning til de offentlige vandforsyningsledninger.

Ved et eftersyn lokaliserer vi mulige risici for overstrømning og forurening af installationerne – det kan være ved faste forbindelser mellem vandinstallationen og centralvarmepåfyldning, vaskerianlæg, produktionsapparater der kræver vandtilslutning eller lignende.

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik sikrer vi, at drikkevandet i din ejendom lever op til gældende krav om vandinstallationer.

Uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne forbi en dag, hvor du har en halv times tid til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre dine vandinstallationer. Det er helt uforpligtende – det eneste, du ’risikerer’, er at få inspiration og ideer til at undgå påbud fra vandforsyningerne.

Du kan også læse meget mere omkring dit drikkevand og vandinstallationer her

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – Bedre Bad Fjerritslev – er statsautoriseret VVS-installatør, godkendt af Dansk Drikkevandskontrol til at udføre lovpligtige eftersyn af bygningers kritiske vandinstallationer, der sikrer rent drikkevand i din ejendom.

Ved eftersynet udstedes en vandinstallationsattest, som er din dokumentation for, at ejendommens drikkevandsinstallationer er undersøgt og at ventiler og sikringsløsninger løbende bliver vedligeholdt i henhold til gældende anvisninger.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.