Beregn energimærket på dit hus (A til G)

Benyt energiberegneren til at beregne energimærket og hvor stor en værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus!

Energiberegneren estimerer boligens energimærke og hvor meget du kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Få lavet en energimærkning af dit hus, og få det fulde overblik over dine muligheder. En energimærkning, vil kunne give dig stor indsigt i boligens nuværende energiniveau, og du kan derved lave en plan for din energi fremtid. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes energimærket ud fra kWh.

Beregn energimærke på din bolig nedenfor

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte mig. Kontakt mig nu!

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

 

Hvorfor er det vigtigt at vide hvilket energimærke du har?

Når du ved hvad dit energimærke er, kan du nemt og hurtigt finde husets energieffektivt. Det kan du bruge energimærket når du skal finde ud af hvordan du får en mindre varmeregning og hvordan du generelt energioptimere dit hus.

Med en hurtig energi beregning kan du altså finde ud af hvordan du kan spare penge på din boligs energiforbrug. Når du har indtastet størrelsen på dit hus, hvilken varmeform der benyttes og hvad i betaler om året eller jeres forbrug i kWh, så udregner vi jeres energimærke for jer.

Når vi ved hvilket energimærke jeres bolig har kan vi fortælle jer mere om jeres potentielle værdiforøgelse ved at energioptimere huset og vi kan redegøre for hvor meget i potentielt kan spare om året ved at forbedre til det bedst mulige energimærke for jeres bolig.

Få lavet en energiberegning af hus kvit og frit

En energiberegning hos Agesen & Koldsgaard VVS teknik, Bedre bad – Bedre energi Fjerritslev er desuden helt gratis og uforpligtende.

Udover jeres potentielle værdiforøgelse og jeres penge besparelser, kan vi også hjælpe jer med nogle gode, simple råd som kan gøre energi- og varmeregningen billigere. Det kunne f.eks være, om I husker at lufte ud min. 10 minutter om dagen, om alle boligens varmeinstallationsrør er isolerede og om der er termostatventiler på alle boligens radiatorer.

Med de små lette råd kan I nemt selv sørge for at få størst muligt energiudbytte ud af den energi I bruger.

Har du spørgsmål til energioptimering af hus?

Hos Agesen & Koldsgaard står vi altid til rådighed når du måtte have spørgsmål til din boligs energimærkning eller energioptimering af hus. Vi giver dig gerne gode råd med på vejen så du får mest muligt ud af den energi du bruger og vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at energioptimere huset, hvis det skulle være nødvendigt. Måske har du allerede mistanke om bestemte energisyndere i boligen. Ved bestilling af vores Energitjek får du naturligvis tjekket dette og mange andre faldgruber. Med andre ord får du altså en komplet gennemgang af boligen samt relevant rådgivning til at energioptimere boligen.

Hvis du har spørgsmål til energioptimering af boligen eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 21 15 44 eller mobil 30 76 30 80.