Beregn energimærket (A til G) på dit hus

– se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus!

Du kan her beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Få lavet en energimærkning af dit hus,og få bedre genskab til dine muligheder. En energimærkning, vil kunne give dig stor indsigt i dit nuværende energiniveau, og du kan derved lave en plan for din energi fremtid. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Se din energimærkning her!

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte mig. Kontakt mig nu!

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

 

Hvorfor er det vigtigt at vide hvilket energimærke du har?

Når du ved hvad din energimærkning er, kan du nemt og hurtigt finde ud af hvor energieffektivt dit hus er. Det kan du bruge når du skal finde ud af hvordan du får en mindre varmeregning og hvordan du generelt energioptimere dit hus.

Med en hurtig energi beregning kan du altså finde ud af hvordan du kan spare penge på din boligs energiforbrug. Når du har indtastet størrelsen på dit hus, hvilken varmeform I bruger og hvad i betaler om året eller jeres forbrug i kWh, så udregner vi jeres energimærke for jer.

Når vi ved hvilket energimærke jeres bolig har kan vi fortælle jer mere om jeres potentielle værdiforøgelse ved at energioptimere huset og vi kan redegøre for hvor meget i potentielt kan spare om året ved at forbedre til det bedst mulige energimærke for jeres bolig.

Få lavet en energiberegning af din bolig kvit og frit

En energiberegning hos Agesen & Koldsgaard VVS teknik, Bedre bad – Bedre energi Fjerritslev er desuden helt gratis og uforpligtende.

Udover jeres potentielle værdiforøgelse og jeres penge besparelser, kan vi også hjælpe jer ved at komme med nogle simple og lette energiråd. Det kunne f.eks være, om I husker at lufte ud min. 10 minutter om dagen, om alle boligens varmeinstallationsrør er isolerede og om der er termostatventiler på alle boligens radiatorer.

Med de små lette råd kan I nemt selv sørge for at få størst muligt energiudbytte ud af den energi I bruger.

Har du spørgsmål?

Hos Agesen & Koldsgaard står vi altid til rådighed når du måtte have spørgsmål til din boligs energimærkning. Vi giver dig gerne gode råd med på vejen så du får mest muligt ud af den energi du bruger og vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at energioptimere hvis det skulle være nødvendigt.

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 21 15 44 eller mobil 30 76 30 80.